Over ons


Vestiging Oldenzaal - Nederland

Historie

Een aantal personen uit oost Nederland constateerde omstreeks 2005 dat metaalbewerkingmachines uit Azië een veel hoger kwaliteitsniveau bereikten dan menig Europeaan deed vermoeden.

Deze personen wisten ook dat het kwaliteitsniveau met het juiste coachen de Europese kwaliteitseisen kon evenaren en tevens dat aanschafprijzen aantrekkelijk laag waren. Aangezien de prijzen van Europese fabrikanten tot een extreme en onaanvaardbare hoogte stegen, was de tijd aangebroken om daar iets mee te doen.

Reden genoeg dus om een nieuwe organisatie op te zetten. Deze organisatie zou er voor zorgen dat er machines op de markt komen met een uitstekende prijs kwaliteitverhouding.

Het bestaan van DUMETA Import/Export was vanaf dat moment een feit.

 

Werkwijze

DUMETA Import/Export importeert machines, gereedschappen en goederen welke in Azië en Europa volgens onze eisen gefabriceerd worden.

Wij communiceren zelf met al onze fabrikanten en bezoeken deze regelmatig om kwaliteitscontroles uit te voeren.

Reeds vele jaren hebben we ook een eigen vestiging in Hangzhou (China), van waaruit onze office manager zaken als prijs, kwaliteit en levertijd regelt.

Door deze werkwijze zijn wij in staat om al onze producten te leveren volgens Europese standaardeisen, inclusief de benodigde CE certificaten. Tevens zullen wij altijd blijven innoveren en optimaliseren, zodat wij onze kwaliteit en service kunnen blijven waarborgen.

Een garantie voor kwaliteit betekent een garantie tot succes.

 

Producten

We weten vanuit ons verleden dat er in de markt behoefte is om producten zoals lasmanipulatoren, lasrolstellingen, ergonomische materiaalopslagsystemen en taparmen toe te passen in het productieproces. Dit om het productieproces deels te optimaliseren door mechanisatie en daarmee de kwaliteit en de continuïteit te verhogen.

De markt heeft in z`n algemeenheid moeite om te investeren in deze hulpmiddelen. Door de visie van DUMETA Import/Export is dit mede door de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding een stuk toegankelijker geworden en ziet de markt in, dat investeren in hulpmiddelen geld oplevert.

 

Klanten

De klanten van DUMETA Import/Export bevinden zich binnen en buiten Europa.

Wij leveren aan dealers (wederverkopers) en aan eindklanten en doordat wij de meeste producten op voorraad hebben, betekent dit een ultieme service voor onze klanten.

De zeer uitgebreide kennis van ons team staat garant voor een onbegrensde service waaronder het aanbrengen van modificaties, meedenken met de klant en adviseren bij het maken van de juiste keuze of toepassing.