Impressum

Informatie volgens § 5 Duitse telemediawet (TMG)

Deze website is een aanbod van:

Dumeta B.V.
Marconistraat 26
7575 AR Oldenzaal
Nederland

KvK-nr.: 08179927

Vertegenwoordigd door:
Ivo Mulders

Contact

Telefoon: +31 (0) 541 533 369
E-mail: info@dumeta.nl
WWW: www.dumeta.nl

Btw-nr.

BTW nummer: NL819831293B01

Redactioneel verantwoordelijk

Katrijn Becherer
Hovesaatstrasse 6
48432 Rheine
Duitsland

EU-geschillenbeslechting

De Europese Commissie biedt een platform voor onlinegeschillenbeslechting (OGB):
https://ec.europa.eu/consumers/odr.
U vindt ons e-mailadres hierboven.

Beslechting van consumentengeschillen / universele arbitragecommissie

Wij zijn niet bereid of verplicht om deel te nemen aan geschillenbeslechtingsprocedures voor een consumentenarbitragecommissie.

Disclaimer

Aansprakelijkheid voor inhoud

Als dienstverlener zijn wij verantwoordelijk voor onze eigen inhoud op deze pagina's in overeenstemming met de algemene wetgeving in overeenstemming met artikel 7 (1) van de Duitse telemediawet (TMG). Volgens §§ 8 tot 10 TMG zijn wij als dienstverlener niet verplicht om verzonden of opgeslagen informatie van derden te controleren of om omstandigheden te onderzoeken die duiden op illegale activiteiten.
Verplichtingen om het gebruik van informatie te verwijderen of te blokkeren in overeenstemming met algemene wetten blijven onaangetast. Aansprakelijkheid in dit verband is alleen mogelijk vanaf het moment dat we kennis nemen van een specifieke juridische overtreding. Zodra we ons bewust worden van dergelijke juridische overtredingen, zullen we deze inhoud onmiddellijk verwijderen.

Aansprakelijkheid voor links

Ons aanbod bevat links naar externe websites van derden, op de inhoud waarvan wij geen invloed hebben.
Daarom kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor deze externe inhoud. De respectieve aanbieder of exploitant van de pagina's is altijd verantwoordelijk voor de inhoud van de gelinkte pagina's. De gelinkte pagina's werden op het moment dat ze werden gelinkt gecontroleerd op mogelijke juridische overtredingen. Er is geen illegale inhoud gevonden op het moment dat de link werd gemaakt.
Permanente controle van de inhoud van de gelinkte pagina's is niet redelijk zonder concreet bewijs van een juridische overtreding. Als we ons bewust worden van juridische overtredingen, zullen we dergelijke links onmiddellijk verwijderen.

Auteursrechten

De inhoud en werken op deze pagina's gemaakt door de websitebeheerder zijn onderworpen aan het Duitse auteursrecht. De reproductie, verwerking, distributie en elke vorm van exploitatie buiten de grenzen van het auteursrecht vereist de schriftelijke toestemming van de respectievelijke auteur of maker.
Downloads en kopieën van deze website zijn alleen toegestaan ​​voor privé, niet-commercieel gebruik.
Voor zover de inhoud van deze site niet door de exploitant is gemaakt, worden de auteursrechten van derden in acht genomen. Met name inhoud van derden wordt als zo gemarkeerd. Mocht u desondanks een inbreuk op het auteursrecht opmerken, dan verzoeken wij u ons hiervan op de hoogte te stellen. Zodra we kennis nemen van juridische overtredingen, zullen we dergelijke inhoud onmiddellijk verwijderen.