Impressum

Verantwoordelijke: Dumeta B.V.

Adres:

Marconistraat 26 
7575 AR Oldenzaal 
Nederland

Contact:

Telefoonnummer: +31 (0)541 533 369
E-mail-adres: info@dumeta.nl
Web: www.dumeta.nl

Bedrijfsvoering: Jos Lotgerink, Ivo Mulders

KvK-nr.: 08179927

BTW-nr.: NL819831293B01

 

Disclaimer


Aansprakelijkheid voor inhoud

Ondanks zorgvuldige controle, voortdurende herziening en bijwerking van de informatie, kunnen we de inhoud van de website niet garanderen. Ondanks de uiterste zorg kunnen we niet uitsluiten dat individuele gegevens ondertussen zijn gewijzigd. Daarom wordt de aansprakelijkheid voor de actualiteit, volledigheid en juistheid van de informatie die op de website wordt gepresenteerd, niet verondersteld. Het gebruik van onze website is op eigen risico. Het loutere gebruik van onze website creëert geen enkele contractuele relatie tussen de gebruiker en ons. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor technische problemen van de website.

Aansprakelijkheid voor links

Ons aanbod bevat links naar externe websites van derden waarvan wij de inhoud niet beïnvloeden. Daarom kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor deze externe inhoud. De respectieve aanbieder of exploitant van de pagina's is altijd verantwoordelijk voor de inhoud van de gelinkte pagina's. De gekoppelde pagina's zijn gecontroleerd op mogelijke juridische overtredingen op het moment van koppelen. Illegale inhoud was niet herkenbaar op het moment van koppelen. Een permanente controle van de inhoud van de gelinkte pagina's is echter niet redelijk zonder concreet bewijs van een inbreuk. Na kennisgeving van overtredingen zullen we dergelijke links onmiddellijk verwijderen.

Copyright

De inhoud en werken op deze pagina's gemaakt door de exploitanten van de site zijn onderworpen aan de Duitse auteursrechtwetgeving. De reproductie, verwerking, distributie en elke vorm van exploitatie buiten de grenzen van het auteursrecht vereist de schriftelijke toestemming van de betreffende auteur of maker. Downloads en kopieën van deze site zijn alleen voor privé, niet-commercieel gebruik. Voor zover de inhoud aan deze zijde niet door de exploitant is gemaakt, worden de auteursrechten van derden in aanmerking genomen. Met name wordt inhoud van derden als zodanig geïdentificeerd. Als u nog steeds op de hoogte bent van een inbreuk op het auteursrecht, vragen we u om een notitie. Na kennisgeving van schendingen zullen we dergelijke inhoud onmiddellijk verwijderen.