Zwenkarmstellingen GUSTOS

Een veilige en praktische manier om lange materialen op te slaan. Elke laag is afzonderlijk uitzwenkbaar en met een kraan van boven te laden / lossen.

Zwenkarmstellingen GUSTOS - maximale flexibiliteit en efficiëntie voor de opslag van lange materialen

Verhoog de veiligheid in uw magazijn. Verminder stilstandtijden door een betere toegang tot uw langgoed. Profiteer van optimale ruimtebesparing en sla op weinig vloeroppervlakte buizen, profielen, platen en andere lange goederen op.

Wie kent het niet, problemen met het opslaan van langmateriaal. Het neemt veel ruimte in beslag en is soms inefficiënt. Wanneer de materialen op de vloer worden opgeslagen ligt na korte tijd allemaal door elkaar. Telkens geeft het weer problemen om bij het juiste materiaal te komen. Of men plaatst een standaard stelling waar bij men moeite heeft om de materialen op te slaan. Vaak moet men met een kraan of heftruck, of in het uiterste geval met mankracht de materialen in of uit de stelling halen. Dit brengt gevaarlijke situaties met zich mee.

Het GUSTOS opslagsysteem voor langgoed heeft uitzwenkbare draagarmen. De compacte en robuuste constructie is zeer belastbaar. Deze materiaalstelling is verkrijgbaar als enkelzijdige of dubbelzijdige uitvoering - tot een draagvermogen van 42 ton!  

Afhankelijk van het aantal draagarmen en de vakdiepte hebben zowel enkelzijdige als dubbelzijdige langgoedstellingen een draagvermogen van 750 kg tot 3.000 kg per vak. In de standaarduitvoering heeft de zwenkarmstelling met twee staanders 2 draagarmen en die met drie staanders 3 draagarmen per vak/niveau.

Optimaliseer de opslag van uw lange materialen!

Profiteer van ruimtebesparing en een overzichtelijke opslag. Ervaar een vermindering van stilstandtijden van productiemachines en een verbetering van de arbeidsveiligheid in uw bedrijf.

Dankzij de grote hoeveelheid modellen van de GUSTOS zwenkarmstellingen met verschillende vakken, is er maar weinig ruimte nodig om een groot aantal profielen, platen en buizen op te slaan. De geoptimaliseerde toegang tot de opgeslagen materialen verhoogt de efficiëntie en vermindert het risico op ongevallen in het langgoedmagazijn aanzienlijk. De eenvoudige bediening zal u overtuigen. Lange goederen kunnen zonder veel moeite snel, gemakkelijk en veilig worden geladen en gelost. 

De zwenkbare draagarmen van deze heavy-duty stellingen zijn voorzien van onderhoudsarme kogellagers. De GUSTOS-stelling voor langgoed is ook geschikt voor opslag van kokermateriaal.

 

Voordelen van zwenkarmstellingen voor de opslag van lange goederen

 

 • Verhoogde werkveiligheid door veilige opslag van lange materialen
 • Logistieke optimalisatie van de langgoed-opslag
 • Hoge productiviteit dankzij directe toegang
 • Hoge flexibiliteit met extra lange materialen - er kunnen meerdere stellingen gecombineerd worden
 • Compleet opslagmateriaal in één oogopslag - zonder opnieuw stapelen en zoeken 
 • Ruimtebesparende opslag, zelfs grote en zware profielen, buizen en platen
 • Uitzwenkbare draagarmen, kunnen worden geladen door de bovenloopkraan
 • Aanzienlijke ruimtebesparing vergeleken met vloeropslag
 • Robuuste constructie, hoog draagvermogen
 • Eenvoudige bediening door één persoon
 • Stellingen voor lange goederen met heavy-duty staanders en profielen
 • Zwenkarmstellingen - dubbel- of enkelzijdig beschikbaar
 • Reeds bestaande magazijnen voor lange materialen kunnen ook achteraf worden uitgerust met zwenkarmstellingen
 • Accessoires beschikbaar voor meer functionaliteit

 

Waarom heavy-duty zwenkarmstellingen gebruiken voor het opslaan van lange materialen? 

Zwenkarmstellingen zijn belastbaar, veelzijdig en flexibel en bijzonder geschikt voor de opslag van lange goederen. In tegenstelling tot andere soorten opslag stellingen hebben ze geen verticale steunen aan de voorkant. Dit zorgt voor de hoge flexibiliteit van het opslagsysteem. Onze speciale zwenkbare stellingen zijn in vrijwel onbeperkte lengte te combineren.

Een ander voordeel van de opslagsystemen met zwenkarmen is het enkelzijdige en dubbelzijdige ontwerp. Hierdoor heeft u aan beide zijden van het langgoedrek optimaal toegang tot uw opgeslagen goederen.

De zwenkbare draagarmen zijn ideaal voor lange of volumineuze goederen, bijvoorbeeld buizen, staven of profielen. De vakken, ook wel levels genoemd, zijn snel en eenvoudig uit te zwenken. Dit maakt snel en veilig laden en lossen met een kraan of heftruck mogelijk.

 

Dumeta-stellingen voor langgoed GUSTOS - meer veiligheid met zwenkarmstellingen enkel of dubbelzijdig

 

In het verleden kwamen wij de problemen met het opslaan van lange goederen ook tegen in ons magazijn. Dit leidde tot de ontwikkeling van de eerste zwenkarmstelling. De stellingsystemen voldoen aan de hoogste industriële normen en zijn speciaal ontworpen voor lange goederen. De verschillende dieptes van de vakken / levels bieden een hoge mate van flexibiliteit. De zwenkbare vakken zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. 

Kies de juiste zwenkarmstelling voor uw eisen. Wij bieden 36 verschillende modellen zwenkarmstellingen aan, met licht, middelzwaar of extreem zwaar draagvermogen. Onze zwenkbare heavy-duty opslagsystemen overtuigen met een groot draagvermogen tot 42.000 kg. 

Heeft u vragen over onze opslagsystemen voor langgoed? Aarzel niet en neem contact met ons op!