Verhuur


Het huren van machines is een aantrekkelijke oplossing wanneer u tijdelijk een lasmanipulator of lasrolstelling nodig hebt voor een project of indien u geen grote investering wilt of kunt doen.

Huren maakt het mogelijk om een kwaliteitsmachine voor uw werkzaamheden in te zetten waarbij uw liquiditeit niet wordt beperkt door een investering.

Heeft u plannen om een machine te huren of bent u geïnteresseerd in een huurkoop constructie, neemt u dan contact met ons op voor meer informatie en prijzen. Wij adviseren u graag om voor u de passende oplossing aan te bieden.

 

Daarnaast kunt u ook de zwenkarmstellingen, een uniek opslagsysteem voor langgoed-materiaal, bij Dumeta leasen. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Lasmanipulatoren


Eenvoudig lassen met lasmanipulator hydraulisch en in hoogte verstelbaar. U verbetert met deze in hoogte verstelbare, hydraulische draaitafel de laskwaliteit doordat u altijd in de een juiste laspositie kunt lassen. Wordt veel in de metaalbewerking ingezet.


Lasmanipulator ideaal voor laswerken en productiewerk. De lasdraaitafel uit de D-HB-HE serie is standaard leverbaar in 3 modellen met een capaciteit van 1.000kg, 3.000kg en 5.000kg.


Bouwdelen manueel in hoogte verstellen, draaien en kantelen met lasmanipulator


Manipulator kantelbaar en robuust. De draaitafel uit de D-TLP serie behoort tot de Top Line serie en deze hebben een zeer hoge stabiliteit vanwege de zware constructie. De manipulatoren zijn ideaal voor laswerken en productiewerk.


Manipulator robuust gebouwd met een capaciteit van 300 kg - 200 ton. De las-manipulatoren D-HB zijn zeer stabiel waardoor deze lasdraaitafels bij uitstek geschikt zijn voor het zware en nauwkeurige positioneerwerk en rondlaswerk.

 


De kopmanipulator maakt verticaal positioneren mogelijk. Deze kopmaninpulator D-TLP-VE kan ingezet worden als 'stand-alone' machine of in combinatie met ondersteuningsrollen, toepassing op railsystemen e.d. 

 


Met deze manipulator bent u zelfs in staat om het werkstuk 360° te kantelen, oftewel volledig ondersteboven te hangen. Dit biedt nog meer mogelijkheden voor uw meest ideale laspositie en rotatie op de gewenste snelheid.


Manipulator op twee kolommen voor zeer zwaar werk. Met deze lasmanipulator D-TLP-DC Top Line van Dumeta is het mogelijk om het werkstuk 360° te laten kantelen. De draai-kanteltafel zijn leverbaar vanaf 5000 kg capaciteit tot 200 Ton. Ook te huur!


Draaitafels (horizontaal) zijn echte heavy duty machines en ontworpen voor tal van werkzaamheden als lassen, cladden, voorverwarmen, stralen, spuiten en meer. Een combinatie met een laskolom maakt uw workstation nog completer.

 

Lasrolstellingen


Breed inzetbaar voor werkstukken van Ø160mm te Ø4750mm.
 


Deze D-TLRS rolstelling behoort tot onze Top Line Serie en is een echte topklasser. 

 


De zelfinstellende D-HGZ lasrolstelling past zich bij verschillende diameters van uw werkstukken aan.


Deze rolstellingen hebben een traploze regelbare snelheid van het aangedreven deel. 

 


De D-HGK lasrolstellingen zijn leverbaar vanaf 5.000 kg capaciteit tot 1200 Ton. 

Gebruikte machines


Met deze compacte balenpersen kan direct ter plaatse het volume van verpakkingsmateriaal tot 95 % worden verminderd. 

Pijprotatiesysteem


Ideaal pijp rotatiesysteem  voor het lassen, snijden en slijpen van pijpen
Eenvoudig klemmen, draaien en kantelen van buizen en andere ronde profielen, zeer geschikt in de pijpleidingbouw (prefab en installatie). 

 

 

Maatwerkmachines


Manipulator met vierkante, extra grote tafel, ideaal voor zware werkstukken met een diameter tot 3000mm. O.a. verkrijgbaar met een draagvermogen van 3.000 kg, 5.000 kg en 15.000 kg.