Voordelen van een Dumeta huurmachine

Voordelen van een Dumeta huurmachine

Voor onze klanten is het huren van machines een aantrekkelijke oplossing als ze tijdelijk lasmanipulatoren of lasrolstellingen nodig hebben en de investering van een aankoop willen vermijden. Vooral voor kortlopende projecten is huren een goed alternatief voor kopen.

Bovendien zijn huurmachines interessant voor bedrijven die de kosten projectmatig willen afschrijven. De investering kan goed gepland worden, er ontstaan geen onvoorziene uitgaven en de liquiditeit wordt niet beperkt. Tevens zijn er geen kosten voor inspectie en onderhoud.

Huren biedt ook de mogelijkheid om een nieuwe machine te testen en vervolgens te beslissen over een eventuele aankoop.

Met een huurmachine blijven onze klanten maximaal flexibel en kunnen ze hun machinepark naar behoefte uitbreiden en verkleinen, wat ruimte kan besparen.

Huurmachines zijn vaak direct beschikbaar. Dit betekent dat de klant direct aan de slag kan en geen tijd verliest.

Verder leveren de bedrijven een actieve bijdrage aan de bescherming van het milieu. Omdat meerdere bedrijven dezelfde machine gebruiken, hoeven er minder nieuwe machines te worden geproduceerd, wat een grondstof besparend effect heeft.

Heeft u plannen om een machine te huren of bent u geïnteresseerd in een huur-koop-constructie, neemt u dan contact met ons op. Wij adviseren u graag.

Terug naar nieuwsoverzicht