Het DUMETA® team heeft afscheid genomen van één van de oprichters en drijvende kracht achter Dumeta - Jos Lotgerink. Wij bedanken hem voor zijn toewijding, zijn creativiteit en zijn ondernemende aanpak...

Afscheid Jos Lotgerink

Geen afscheid, maar een "tot ziens" 

DUMETA® neemt afscheid van oprichter en directeur Jos Lotgerink

Op 7 oktober 2022 hebben we Jos Lotgerink verrast met een feestje ter gelegenheid van zijn afscheid. De oprichter en voormalige directeur doet een stap terug uit de dagelijkse gang van zaken en draagt het roer over aan Ivo Mulders, de nieuwe directeur van de Dumeta Group. Jos Lotgerink blijft in een adviserende rol betrokken bij het bedrijf. Het is dus niet echt een afscheid, maar een "tot ziens".

We kijken terug op vele succesvolle, spannende, leerzame, maar ook emotionele jaren. Jos Lotgerink heeft begin jaren '90 in Saasveld de basis gelegd voor DUMETA® en in de loop der jaren het bedrijf uitgebouwd tot een succesvolle en gezonde onderneming.

Ivo Mulders, bedankte de voormalige directeur voor de inspirerende samenwerking en zijn inzet: "Dumeta heeft zich sinds de oprichting ontwikkeld tot een bekende, toonaangevende onderneming op het gebied van lasmechanisatie en automatisering. Dit succesverhaal zou ondenkbaar zijn geweest zonder de ondernemingsgeest en het werk van Jos Lotgerink. Wij zijn hem dankbaar voor zijn werk en wensen hem veel plezier en succes met de ruimte die nu ontstaat voor nieuwe creatieve plannen en bovenal ontspanning!".

Impressies

Terug naar nieuwsoverzicht